Service varmepumpe - Din Hvidevare Service ApS

Service varmepumpe

Din Hvidevare Service er Danmarks førende servicevirksomhed inden for reparation og service af hårde hvidevare.

Snak med KundeserviceOnline Booking
N

Kunden er i centrum

N

Altid parat til at hjælpe

N

Solid erfaring og ekspetise

N

Altid 2 års garanti på vores reparation

Billig og god hvidevare service og reparation af varmepumpe

Service aftale

En årlig varmepumpe service aftale giver din luft til vand, luft til luft eller jordvarmepumpe den bedste drift til den laveste mulige omkostning. Vi tilbyder serviceaftaler på de fleste fabrikater, bl.a. Metro Therm, Vølund, Vaillant og Bosch.

s

Hvad man selv kan gøre

Når det gælder udedelen, skal du huske at holde den fri for blade, græs, buske med mere – og fygesne om vinteren. Resten kan du lade os stå for. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Lovpligtigt eftersyn

En varmepumpe indeholder kølemiddel, som er en gasart og er derfor omfattet af et lovpligtig varmepumpeservice. Disse må kun foretages af special uddannet personale og et autoriseret firma.

Serviceeftersyn af din varmepumpe

Har du en varmepumpe derhjemme, er der her nogle gode råd at hente til, hvordan du får mest ud af din varmepumpe. Det er en rigtig god idé at få service på varmepumpe, så man altid sikrer sig, at den virker optimalt, og lever op til den standard, som den skal kunne levere for at varme dit hus op. Derfor tilbyder vi  selvfølgelig service på varmepumpe, så du kan sikre dig, at din varmepumpe altid er i orden. 

Derfor skal du have et varmepumpe eftersyn

Der findes rent faktisk et lovmæssigt krav om varmepumpe eftersyn én gang om året, hvis din varmepumpe har en fyldning på over et kilo kølemiddel. Og da det er de færreste der ved, hvordan man tjekker op på mekanikken bag samt om kølemidlet lækker, anbefaler vi at du får udført eftersyn på din varmepumpe af en professionel. Forkert håndtering af varmepumpen kan medføre udslip af kølemidlet, hvilket kan være skadeligt for miljøet. Et varmepumpe eftersyn kræver derfor en fagmand, og her står klar til at hjælpe. Vi tilbyder service på varmepumper året rundt og også i dit lokalområde. 

Hvad indebærer det en varmepumpeservice?

Et varmepumpeanlæg der holdes ved lige, medfører det både længere levetid, men du får også et anlæg med en højere ydeevne. Når vores energiteknikere udfører service på varmepumper indebærer det blandt andet kontrol af fordamper og kondensator, rensning af indvendige filtre samt efterfyldning af kølemiddel og meget mere. Med den varmepumpeservice du får ved os, sørger vi således for at komme hele vejen rundt om dit anlæg, så du ikke skal bekymre dig om fejl og mangler før det næste lovpligtige eftersyn er påkrævet. Varmepumpe service er ikke noget du selv bør give dig i kast med, da det kølemiddel, som varmepumpen indeholder, er en gasart. Derfor bør du altid overlade service af varmepumper til en fagmand.  

Årligt forbrug og pris på varmeservice

Selvom du måske har en idé om, hvor meget din varmepumpe årligt forbruger, og har styr på hvornår den trænger til service, kan det alligevel være smart at sikre dig adgang til service på din varmepumpe året rundt. En varmepumpes årlige forbrug kan nemlig hurtigt skifte ud fra flere forskellige faktorer, og går der noget galt, er det altafgørende at have varmepumpe service ved hånden. Derfor tilbyder vi en årlig serviceaftale, så du er sikret fast varmepumpe service uanset mærke, idet vi udfører service på de fleste fabrikanter af varmepumper. Vi skræddersyr således en varmepumpe service pris, så den er tilpasset dit forbrug og den type varmepumpe, du har. Når du tegner et serviceabonnement, sikrer du dig dermed den mest effektive og omkostningslave service på din varmepumpe.

Hvordan udføres service på varmepumpe

Service på varmepumpe medfører, at man forlænger levetiden på sin varmepumpe. Service på varmepumpe er derfor vigtigt at huske at få gjort. Service af varmepumpe medfører også, at varmepumpen får en højere ydeevne, hvilket gør din varmepumpe bedre, og sørger for, at dine varmepumpe altid fungerer på den måde, som du ønsker og at den derfor yder et lige så godt stykke arbejde, som da du købte den. Dansk Varme Service udfører service på varmepumpe ved blandt andet at kontrollere varmepumpens fordamper og ligeledes kontrolleres varmepumpens kondensator. Service af varmepumpe indebærer også, at de indvendige filtre i varmepumpen bliver renset, og at der bliver fyldt kølemiddel på anlægget, så det igen er godt som nyt, og på den måde fungerer optimalt og lever op til den standard som den skal.

Processen under service af varmepumpe inderbærer også flere punkter, som alle er med til at sørge for, at du får den bedste service af varmepumpe her hos os. Det skyldes, at vi igennem service af varmepumpe kommer hele vejen rundt om varmepumpe-anlægget. Derfor behøver du slet ikke at bekymre dig om dit varmepumpeanlæg, og om der skulle være nogle fejl og mangler, for er de der, så skal vi nok finde dem igennem vores service af din varmepumpe. Du bør dog altid overlade dette lovpligtige service af varmepumpe til professionelle. Dette skyldes, at det kan være et kringlet og svært service at give sig i kast med. Derudover er det kølemiddel, som skal fyldes på anlægget en gasart, som man bør overlade til professionelle at håndtere og fylde på. Husk derfor at du ikke selv bør gå igang med at lave service på varmepumpe, da dette kan være farligt. Du bør altid kontakte professionelle teknikere til at udføre service på dine varmepumpe. 

Hvor ofte bør man have service på varmepumpe

Det er en rigtig god idé at sørge for jævnligt at have service på varmepumpe. Og faktisk er det lovpligtigt at have service på varmepumpe én gang om året, hvis varmepumpen har over et kilo kølemiddel påfyldt i anlægget. Så det er en rigtig god idé at overholde denne lovpligtighed, og derfor sørge for at have eftersyn på sin varmepumpe minimum en gang om året. Og det er ikke kun fordi at det er lovpligtig. Det skyldes også, at varmepumpens levetid kan forlænges betydeligt, hvis man sørger for at tage sig godt af den, ved at huske service af varmepumpe.

På denne måde vil varmepumpen altid være i den bedste stand, og er der nogle mangler vil de blive opdaget ved det årlige service af varmepumpe.

Grundet det store behov på varmepumpeservice tilbyder vi en årlig aftale på service af varmepumpe. Det vil sige, at du får en aftale der kører af sig selv, og som sikrer dig, at du altid har adgang til service af varmepumpe, hvis noget går galt, eller hvis du bare har brug for dit årlige varmepumpeservice. Ønsker du denne årlige varmepumpeservice aftale, kan du kontakte os, og så laver vi sammen en skræddersyet varmepumpe serviceaftale, som passer lige præcis til dit forbrug, dit varmepumpeanlæg og dit behov.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere, hvad vi kan tilbyde og for at få uforpligtende tilbud på vores varmepumpe service.

HVIS GARANTIEN GÆLDER

Din Hvidevare Service er autoriserede serviceteknikere for en lang række danske forretninger. Hvis du har købt din hvidevare i en af nedenstående forretninger, og hvis den stadig er dækket af garantien, behøver du ikke at kontakte forretningen før du bestiller et teknikerbesøg. Book en service direkte hos os, så klarer vi reklamationen. Herunder:
Elgiganten, Punkt 1, Skousen, Whiteaway, El-salg, Hvidt og frit, Ikea, Bilka, Wupti, Harald Nyborg, de3bedste, el-strøm, tretti.dk, Power og samtlige køkkenfirmaer.

Skulle det ske, at dit produkt ikke er dækket af service gennem os, henviser vi naturligvis til den korrekte service ved din henvendelse.

Bemærk, at reklamationsretten ikke dækker, hvis dit produkt:
Er installeret forkert eller har været fejlbetjent.
Mangler mærkeplade eller gyldig købsdokumentation.
Er fejlfrit og overholder alle specifikationer
Læs vores forretningsbetingelser

HVIS GARANTIEN IKKE GÆLDER

Hvis du skal have repareret eller serviceret en hvidevare, som ikke er dækket af garantien, kan du stadig trygt kontakte os. Vores dygtige teknikere har omfattende erfaring med både kendte og mindre kendte mærker og modeller, og i 9 ud af 10 tilfælde klarer vi reparation i første forsøg direkte på adressen.
Vi har hurtig ekspedering og reagerer altid på henvendelser med det samme. Vores serviceteknikere er på vejene hele tiden, og måske har vi en tekniker i dit område, som kan komme omgående. Læs mere om os.

Fandt du ikke det du havde brug for? Kontakt os her, eller ring til tlf: +45 43 62 66 33 

Vilkår for brug:

Service varmepumpe 1
Service varmepumpe 2
Service varmepumpe 3
Service varmepumpe 4
Service varmepumpe 5
Service varmepumpe 6
Service varmepumpe 7
Service varmepumpe 8
Service varmepumpe 9
Service varmepumpe 10
Service varmepumpe 11
Service varmepumpe 12
Service varmepumpe 13
Service varmepumpe 14
Service varmepumpe 15
Service varmepumpe 16
Service varmepumpe 17
Service varmepumpe 18
Service varmepumpe 19
Service varmepumpe 20
Service varmepumpe 21
Service varmepumpe 22
Service varmepumpe 23
Service varmepumpe 24
Service varmepumpe 25
Service varmepumpe 26
Service varmepumpe 27
Service varmepumpe 28
Service varmepumpe 29
Service varmepumpe 30
Service varmepumpe 31
Service varmepumpe 32
Service varmepumpe 33
Service varmepumpe 34
Service varmepumpe 35
Service varmepumpe 36
Service varmepumpe 37
Service varmepumpe 38
Service varmepumpe 39
Service varmepumpe 40
Service varmepumpe 41
Service varmepumpe 42
Service varmepumpe 43
Service varmepumpe 44
Service varmepumpe 45
Service varmepumpe 46
Service varmepumpe 47
Service varmepumpe 48
Service varmepumpe 49
Service varmepumpe 50
Service varmepumpe 51
Service varmepumpe 52
Service varmepumpe 53
Service varmepumpe 54
Service varmepumpe 55
Service varmepumpe 56
Service varmepumpe 57
Service varmepumpe 58
Service varmepumpe 59
Service varmepumpe 60
Service varmepumpe 61
Service varmepumpe 62
Service varmepumpe 63
Service varmepumpe 64
Service varmepumpe 65
Service varmepumpe 66
Service varmepumpe 67
Service varmepumpe 68
Service varmepumpe 69
Service varmepumpe 70
Service varmepumpe 71
Service varmepumpe 72
Service varmepumpe 73
Service varmepumpe 74
Service varmepumpe 75

Ring til os

+45 43 62 66 33

online booking

Ingen telefonkø

Reparation & Service

Garanti og tryghed

i

Førstehjælp

Gode råd til dine hårde hvidevare

åbningstider

Mandag:    08:15-11.50, 12.30-15

Tirsdag:     08:15-11.50, 12.30-15

Onsdag:     08:15-11.50, 12.30-15

Torsdag:    08:15-11.50, 12.30-15

Fredag:      08:30-11.50, 12.30-14:30

Lørdag og søndag lukket

Vi tilbyder

Garanti og tryghed

Reparation og service

Gode råd

Service varmepumpe 76

information

Priser

Teamet bag DHS

Jobs

Forretningsbetingelser

Cookie- og Privatlivspolitik

Copyright © 1995- Din Hvidevare Service ApS
Alle rettigheder forbeholdes
Designet af webits.dk

Copyright © 1995- Din Hvidevare Service ApS | Alle rettigheder forbeholdes | Designet af webits.dk